Antena Căutare

Dan Voiculescu il da in judecata pe Traian Basescu pentru afirmatii defaimatoare

Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, anunta ca il da in judecata pe presedintele Traian Basescu pentru afirmatii defaimatoare, precizand ca nu ii va solicita acestuia daune materiale, ci doar sa admita faptul ca a mintit.

"Traian Basescu incearca, in disperare de cauza, sa deturneze dezbaterea publica dinspre gravele sale incalcari ale Constitutiei spre un conflict personal cu Dan Voiculescu, sustinand astazi, de la tribuna Parlamentului, ca <>. Afirmatia este integral falsa si deliberat defaimatoare. Nu am facut niciodata o asemenea declaratie. Am sustinut intotdeauna necesitatea garantarii deplinei independente a justitiei", a scris Dan Voiculescu pe blogul sau. El adauga ca afirmatia lui Basescu "este doar inca o minciuna a presedintelui care, in 2007, promitea ca va demisiona in cinci minute".

"Au trecut 5 ani de atunci, dar nu si cele 5 minute. Insa nu voi intra intr-o polemica. Inteleg jocul propagandei Basescu. Romania nu mai are timp de vorbe, avem nevoie de fapte. Eu voi raspunde cu fapte: il voi actiona in judecata pe Traian Basescu pentru afirmatii defaimatoare. Nu-i voi solicita nicio dauna materiala, ci doar sa recunoasca public ca a mintit", a mai scris Voiculescu.

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, in plenul Parlamentului, ca "Am vazut si afirmatiile facute de unul din liderii spirituali ai liderilor USL, domnul Voiculescu, ca trebuie sa controlam Justitia. Dragii mei concetateni, aceasta vreme a trecut!", transmitandu-le initiatorilor procedurii de suspendare ca nu vor putea intoarce realitatile instutiilor ca Parchetul General, DNA, sau ICCJ la modul de supunere din 2000-2004. "Tentativa dumneavostra de a acapara toate functile de decizie in nominalizarea inaltilor demnitari ai sistemului de Justitie, va asigur, e una gresita, si poate sa esueze la referendum", a spus Basescu.

Secretarul Camerei Deputatilor, deputatul PDL Dumitru Pardau, revine in "barca" PNL ... Legea referendumului a fost modificata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x