Antena Căutare

Dăncilă, către participanţii la o întrunire electorală: Nu contaţi pentru ei, sunteţi simple cifre. Ei nu înţeleg că în spatele cifrelor sunt oameni/ Spuneţi-le celor cu care veţi discuta că trebuie să ne luăm ţara înapoi

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Viorica Dăncilă, a declarat, joi, la o întrunire electorală în judeţul Constanţa, că pentru cei care se pregătesc acum de guvernare oamenii nu contează, sunt simple cifre. Dăncilă le-a transmis alegătorilor să le spună tuturor celor cu care vor discuta că “trebuie să ne luăm ţara înapoi”.

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Viorica Dăncilă, a declarat, joi, la o întrunire electorală în judeţul Constanţa, că pentru cei care se pregătesc acum de guvernare oamenii nu contează, sunt simple cifre. Dăncilă le-a transmis alegătorilor să le spună tuturor celor cu care vor discuta că “trebuie să ne luăm ţara înapoi”.

Dăncilă a fost prezentă, joi, la o întâlnire electorală la Ciobanu, cu cetăţenii din zona de nord a judeţului Constanţa. Ea a declarat cu acest prilej că oamenii trebuie să lupte pentru a-şi face singuri viitorul şi să fie trataţi cu demnitate.

“Vrem ca în continuare să vedem ură şi dezbinare sau vrem să ne unim toţi, indiferent că suntem social-democraţi sau oameni de bună credinţă din această ţară, să luptăm pentru a ne face singuri viitorul, să luptăm să fim trataţi cu demnitate şi respect, să luptăm ca părinţii şi bunicii noştri să nu mai plângă niciodată, să luptăm pentru ca fermierii noştri să primească în continuare subvenţiile la timp şi să fie sprijiniţi, să luptăm pentru această ţară să fie a românilor nu a celor care ne vor răuL Toate acestea depind de noi, de cât de implicaţi vom fi, de cât de uniţi vom fi”, a afirmat Viorica Dăncilă.

Liderul PSD a mai transmis că oamenii nu sunt în planurile celor care acum se pregătesc de guvernare, că nu contează pentru aceştia şi sunt doar nişte simple cifre.

”Toţi cei de aici, unde sunteţi în planurile lor? Unde sunteţi în programul lor de guvernare? Dumneavoastră nu contaţi pentru ei, dumneavoastră sunteţi simple cifre pentru ei. Ei nu înţeleg că în spatele cifrelor sunt oameni, care au speranţe, au aşteptări, oameni care se gândesc la familia lor, oameni care vor să trăiască mai bine în ţara lor, nu au de unde să înţeleagă aceste lucruri pentru că nu iubesc oamenii şi nu ne respectă. De aceea PSD nu va merge la votul pentru noul guvern, nu putem să girăm un guvern atâta timp cât nu semnează că nu vor tăia pensii şi salarii”, a explicat Dăncilă.

Ea a mai spus că este nevoie de lideri care să iubească oamenii şi că cei prezenţi trebuie să transmită tuturor că “trebuie să ne luăm ţara înapoi”.

“Avem nevoie de lideri care să iubească oamenii, lideri care să nu stea nici în Palatul Victoria, nici în Palatul Cotroceni, ci să vină în mijlocul dumneavoastră. Avem nevoie de lideri care să fie sensibili la problemele dumneavoastră, avem nevoie de lideri care să iubească această ţară şi îşi dorească să fie tratată cu demnitate atât în plan intern, cât şi în plan extern. Sunt convinsă că noi toţi putem face acest lucru, dumneavoastră, cei cu care veţi discuta, spuneţi-le la toţi că trebuie să ne luăm ţara înapoi”, a mai declarat Viorica Dăncilă.

La un moment dat, preşedintele PSD a enumerat mai multe numee de comune din judeţul Constanţa şi a greşit numele a două dintre acestea spunând Seimieni în loc de Seimeni şi Seraiu în loc de Saraiu.

Viorica Dăncilă a fost însoţită la această întâlnire electorală de Eugen Teodorovici şi Mihai Fifor. La evenimentul de la Ciobanu au fost prezenţi, pe lângă primari din mai multe localităţi, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu, preşedintele PSD Constanţa, Felix Stroe, consilieri judeţene şi parlamentari.

Dăncilă va continua turneul electoral în judeţul Constanţa, urmând să mai aibă întâlniri cu alegătorii la Murfatlar şi la Constanţa.

Sursa : news.ro

CCR a stabilit pentru 30 octombrie termenul pentru depunerea punctelor de vedere în conflictul constituţional reclamat d... Dosarul lui Darius Vâlcov de la Înalta Curte se suspendă; magistraţii cer Curţii Europene de Justiţie să stabilească dac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x