Live acumiUmor Sezonul 10 (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Decebal Traian Remeş, fost ministru al Agriculturii, a murit

Fostul ministru al Agriculturii, Decebal Traian Remeș, a murit, vineri seara. Informația a fost confirmată pentru Medifax de către Sorina Pintea, directorul Spitalului Județean Baia Mare, unde Remeș a fost internat.

Decebal Traian Remeş

Decebal Traian Remeș a fost ministru al Agriculturii în 2007 și ministru al Finanțelor Publice în perioada 1999 – 2000. Acesta a decedat la 71 de ani.

„Domnul ministru a fost o perioadă îndelungată internat în spital, din cauza bolii pe care o avea. Joi, familia a cerut să îl ia acasă, pentru că starea era foarte gravă. Vineri seara, în jurul orei 18.00, am fost anunțată că a murit”, a declarat Sorina Pintea, directorul Spitalului Județean Baia Mare.

Fostul ministru al Agriculturii a fost condamnat la închisoare cu executare pentru trei ani, în dosarul Caltaboşul. În dosarul Caltaboşul, pe în 14 februarie 2012, a fost condamnat şi Ioan Avram Mureşan tot la trei ani de închisoare cu executare. Mai mult, denunţătorul acestora, Gheorghe Ciorbă, a fost și el condamnat la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare. Decizia a fost contestată la Completul de cinci judecători.

Recomandari