Antena Căutare

Diaconescu: Dupa ce 10 ani am avut un presedinte chior, vom avea si unul stirb

Patronul OTV si fondatorul Partidului Poporului, Dan Diaconescu, a spus aseara ca, daca 10 ani romanii au avut un presedinte chior, in urmatorii 10 ani o sa aiba unul stirb, adica pe el. Replica a venit dupa ce poetul Mircea Dinescu l-a intrebat pe Diaconescu de ce are "pauza" intre dinti.

"L-am vazut mai bine acum pe domnul Diaconescu pe ecranul asta mare. Si eu am o pauza intre dinti, din nastere. Vad ca are o pauza foarte mare. V-au scos dintii la ancheta, sau ce s-a intamplat?", l-a intrebat Mircea Dinescu pe patronul OTV.

"Sa va explic, domnu' Dinescu. Daca pana acum, 10 ani am avut un presedinte, cum se spune in popor, chior, acum o sa avem 10 ani un presedinte stirb", a raspuns, amuzat, Diaconescu.

"E vorba de faptul ca dintii mei au migrat dintr-o parte intr-alta si s-a format acea - sa spunem - strungareata, ca a dumneavoastra. Sunt atat de sanatosi incat nu am vrut sa umblu la ei. Ca sa am o caracteristica ca a lui Traian Basescu, am si terminatia care ma avantajeaza, cu 'escu' la nume. Si de-asta sigur o sa va fiu presedinte vreo 10 ani", a spus Dan Diaconescu, la Realitatea TV.

Sursa: Jurnalul National

ANI: Deputatul PDL Brandusa Novac, in stare de incompatibilitate... Alegerile din 2012, singura preocupare a lui Emil Boc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x