Antena Căutare

Elena Udrea: Cei care nu au facut performanta la ministere trebuie remaniati

Ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea, a declarat, astazi, ca ministrii care nu au facut performanta trebuie remaniati, insa numai premierul decide acest lucru. Udrea a precizat ca "intotdeauna gasesti pe cineva care sa faca macar cat ai facut tu" si ca inclusiv la ministerul ei se putea face mai mult.

Elena Udrea a afirmat ca nu se simte vizata de verificarile care se fac in cazul fondurilor europene. "Nu ma simt vizata, dar se putea face mult mai mult. Se puteau absorbi mult mai multe fonduri chiar si la ministerul pe care il conduc. Insa tine foarte mult si de ceea ce fac beneficiarii, iar beneficiarii in cazul nostru sunt primariile si consiliile judetene", a explicat ministrul Turismului.

"Domnul Boc ne poate spune daca remaniaza pe cineva sau nu. Cei care nu au facut performanta in fruntea ministerelor lor, nu ma refer doar la fondurile europene, trebuie remaniati. Nimeni nu este de neinlocuit si intotdeauna gasesti pe cineva care sa faca macar cat ai facut tu", a afirmat Udrea.

Si secretarul general al PDL, deputatul Ioan Oltean, a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că se discută în partid despre remaniere, dar această "chestiune este exclusiv" sarcina premierului.

Sursa: Jurnalul National

Foto: Intactimages

Elena Udrea nu se opune infiintarii unui minister de Afaceri Europene... UNPR: Membri ai filialei Sectorului 5, atacati cu sabii de "oamenii lui Vanghelie"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x