Antena Căutare

Emil Boc, bulgarit de sindicalisti

Spirite incinse astazi in timpul protestelor sindicalistilor Cartelului Alfa din fata Guvernului. Atat de incinse, incat oamenii au simtit nevoia sa le "racoreasca" folosind bulgarii de zapada. In timp ce discuta cu protestatarii in fata Guvernului, premierul Emil Boc a fost atacat cu bulgari. Tinta oamenilor nu a fost insa buna, intrucat zapada nu a ajuns pana la premier, ci l-a nimerit pe unul dintre ofiterii SPP.

Sindicalistii "Cartel Alfa" prezenti în Piata Victoriei l-au huiduit pe premier si au cerut demisia acestuia. Oamenii s-au plans ca au salarii mai mici în acest an, fata de cele primite anul trecut.

In momentul în care Emil Boc le-a spus ca nu sunt bani pentru pensii, protestatarii au atentionat ca acesta este doar inceputul actiunilor de protest si au amenintat cu greva generala.

Mai recalcitranti, unii dintre ei au aruncat spre premier cu bulgari de zapada, lovindu-l pe unul dintre ofiterii SPP.

Vicepresedintele Confederatiei Sindicale ''Cartel Alfa'', Petru Dandea, a declarat ca premierul Boc s-a suparat fiindca s-a aruncat in el cu gheata, nu cu bulgari de zapada. "Dansul a spus ca este suparat doar din cauza faptului ca a fost gheata, nu zapada", a declarat Dandea pentru Agerpres.

Premierul, luat la intrebari de sindicalisti... Curatenie in PSD? Ponta renunta la Catalin Voicu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x