Florin Cîțu, criticat dur din interiorul partidului. Rareș Bogdan: Absolut inadmisibil să te joci

Europarlamentarul PNL, Rareş Bogdan, afirmă, după ce Florin Cîţu şi-a depus mandatul de premier desemnat, că este ”absolut inadmisibil să te joci, să faci jocuri politice”.

Europarlamentul PNL Rareş Bogdan a avut, joi, o reacţie vehementă după ce Florin Cîţu şi-a depus mandatul de premier desemnat.

”Absolut inadmisibil să te joci, să faci jocuri politice. Dovedeşte lipsa totală, totală de înţelegere a fenomenului politic şi de patriotism”, a spus Rareş Bogdan, la un post de radio.

El a precizat că este în drum spre Guvern, spre Ludovic Orban.

"Este inadmisibil, dacă ei vor să-şi bată joc de cariera lor, să-şi bată joc de ei, dar nu de o ţară şi nu de un partid. PNL nu merită să i se întâmple aşa ceva”, a mai spus Bogdan.

Citește și: „Uite Cîțu, nu e Cîțu”. Clasa politică reacționează dur față de retragerea lui Florin Cîțu

El a mai afirmat că ”ce face Florin Cîţu în momentul ăsta este o bătaie de joc la adresa PNL”.

Florn Cîţu şi-a anunţat retragerea, cu puţin timp înainte de votul de învestitură programat în Parlament.

Parteneri
Diana Munteanu, despre frumusețea prezentului: „Fiecare moment este unic și trebuie trăit așa cum este”
Diana Munteanu este una dintre cele mai frumoase și vesele femei din România. Plină de energie, Diana ne bucură în fiecare dimineață de weekend la matinalul difuzat pe Antena 1, Neatza de Weekend. De data aceasta, prezentatoarea TV a decis să aducă la fel de multă bucurie și colegilor noștri în cadrul interviului pe care ni l-a acordat.
Catine.ro
Ultimele știri