Antena Căutare

Istoricul Marius Oprea: Basescu a colaborat de buna voie cu Securitatea

Presedintele Traian Basescu a colaborat de bunavoie cu Securitatea, sustine istoricul Marius Oprea. Pe de alta parte, Oprea spune ca dezvaluirile facute despre presedintele PNL, Crin Antonescu, sunt pure speculatii, iar in dosarele Securitatii nu exista referiri la acesta.

Fostul director al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului, Marius Oprea sustine ca printre cei care au colaborat cu Securitatea a fost si presedintele Traian Basescu.

Spre deosebire de presedintele Basescu, Oprea crede ca altii au fost obligati sa dea note informative catre Securitate.

Marius Oprea a calificat drept intoxicari zvonurile aparute in ultima perioada, cum ca presedintele PNL Crin Antonescu ar fi colaborat cu Securitatea. Daca ar fi existat un dosar, acesta ar fi aparut deja pana acum, sustine Oprea.

Fostul sef al Institutului a comentat si scandalul recent in care este implicat secretarul general al Guvernului Daniela Andreescu. Oprea sustine ca sotul acesteia ar fi avut afaceri impreuna cu Omar Hayssam.

Cat despre Daniela Andreescu, Oprea crede ca ar fi trebuit sa-si dea demisia dupa ce presa a dezvaluit ca si-a angajat rude la RAAPPS.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Mircea Geoana, la Dabuleni: Halal Opozitie, halal lideri!... Mircea Geoana: In 2005, l-am batut la fundul gol pe Ion Iliescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x