Antena Căutare

Lipsa de respect: Membrii PNTCD s-au certat langa sicriul lui Ion Diaconescu

Membrii diferitelor "aripi" ale PNTCD s-au certat chiar in curtea sediului unde a fost depus trupul lui Ion Diaconescu. Gruparile din PNTCD si-au adus reciproc acuze, unii sustinand ca lupta ar trebui sa se duca cu partidul aflat la guvernare.

Mihai Marinescu, nepotul seniorului taranist Ion Diaconescu a intervenit sa calmeze spiritele.

Trupul lui Ion Diaconescu a fost depus la sediul partidului pe care l-a condus, in jurul cu orei 10.00. O carte de condoleante va fi disponibila pentru cei care doresc sa isi exprime sentimentele cu acest prilej.

Cu putin timp inainte de a muri, Ion Diaconescu a cerut ca sicriul cu trupul sau sa nu fie depus la Camera Deputatilor, al carei presedinte a fost intre 1996 si 2000, ci la sediul partidului, din Piata Rosetti. Astazi, rudele si apropiatii i-au respectat ultima dorinta.

Ion Diaconescu s-a stins din viata aseara, la varsta de 94 de ani, dupa o lunga perioada in care s-a confruntat cu grave probleme de sanatate.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Compania Elenei Udrea ingroapa banii in "Groapa"... Elena Udrea a imbinat utilul cu placutul in Coreea de Sud: Vezi ce poze a postat pe Twitter!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x