Antena Căutare

Mama Robertei Anastase, acuzata ca are afaceri ilegale cu Posta Romana

Ministrul Comunicatiilor, Dan Nica, a declarat in cadrul conferintei despre restructurarea si modernizarea Postei Romane ca mama Robertei Anastase ar fi implicata in afaceri ilegale cu institutia.

Ministrul a declarat ca Posta Romana se afla intr-o situatie grava, fiind aproape de faliment.

"La Posta Romana s-a furat mult", a spus Dan Nica.

Potrivit Antena 3, Posta Romana are de platit o amenda de 103,3 milioane de lei catre Consiliul Concurentei si, in acelasi timp, o datorie catre bugetul de stat de 77 de milioane de lei.

Dan Nica acuza afacerile de la Posta Romana si contractele de sute de milioane de lei acordate fara criterii. Potrivit ministrului, mama Robertei Anastase ar fi implicata in afaceri ilegale cu institutia.

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a declarat, in direct , la Antena 3, ca niciunul din parintii sai nu are afaceri.

"Mama nu are afaceri, este pensionara. Tata lucreaza. Parintii mei nu au afaceri. Ii atrag atentia domnului Nica ca il voi da in judecata pentru informatii false pe care le transmite cu buna stiinta", a spus Roberta Anastase.

Citeste si Antena 3!

FOTO: Intact Images

Taxa de 32% pe salariile de peste 4.500 lei naste tensiuni in USL... Codrut Marta a fost dat in urmarire internationala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x