Antena Căutare

Masuri dupa gafa PDL: Ministrii vor verifica mai atent documentele, secretarii de stat vor veni la comisii

Membrii Cabinetului Boc au stabilit, joi, la Palatul Victoria, ca documentele legate de ordinea de zi a lucrarilor Parlamentului si avizele Executivului la initiative legislative sa fie verificate mai atent, inclusiv de ministri. In plus, secretarii de stat ar urma sa fie prezenti in permanenta la lucrarile comisiilor in care sunt dezbatute proiecte legate de ministerul din care fac parte.

"S-a stabilit sa fie acordata o atentie mai mare in ceea ce priveste verificarea ordinii de zi a lucrarilor Parlamentului si punctelor de vedere formulate de Executiv la initiativele legislative si ca exemplare din aceste documente sa fie dublate si inmanate inclusiv ministrilor, nu doar membrilor grupurilor parlamentare, astfel incat sa se stie exact cum trebuie procedat la vot, iar punctul de vedere al Guvernului sa fie intotdeauna respectat", au declarat surse participante la discutie.

"Prioritare din punct de vedere al Guvernului raman legile legate de acordul cu FMI, legislatia comunitara si fondurile europene", au mai aratat sursele.

Deciziile vin dupa ce Camera Deputatilor a votat, marti, o serie de initiative legislative, printre care scaderea TVA la 5% pentru alimentele de baza si neimpozitarea pensiilor mai mici de 2.000 de lei.

Laszlo Borbely: Autonomia este responsabilitatea statului roman... Elena Udrea si-a evaluat onoarea la 100.000 de lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x