Antena Căutare

Nicolae Banicioiu, reales presedinte TSD cu unanimitate de voturi

Deputatul PSD Nicolae Banicioiu a fost reales, sambata, la Congresul TSD, pentru inca un mandat de presedinte al organizatiei de tineret a PSD, el neavand contracandidat, iar votul efectuandu-se prin ridicare de maini.

Pentru ca Banicioiu nu a avut contracandidat la functia de presedinte al TSD, votul nu s-a dat prin buletine, cum urmeaza sa se desfasoare pentru celelalte functii din conducerea organizatiei.

Cei peste 1.100 de delegati la Congresul TSD au ridicat mana, in sala, la intrebarea daca sunt de acord ca Banicioiu sa fie reales ca presedinte TSD.

Intrucat din sala nu s-au observat obiectii, Banicioiu a fost desemnat presedinte al TSD pentru un mandat de doi ani.
Dupa realegerea in functie, Banicioiu, le-a spus si un banc tinerilor social-democrati.

Bancul respectiv spunea ca Traian Basescu si Emil Boc se aflau impreuna intr-o barca, supusa la un moment dat unei furtuni.

"Un prieten de al meu, sociolog, a facut un chestionar dupa acest banc, intreband subiectii cine cred ca s-a salvat. Stiti care a fost raspunsul dat de 91% dintre cei chestionati? Romania", a povestit Banicioiu.

Anca Boagiu i-a dat afara pe sefii de la ARR si RAR... Nastase catre Basescu: "Traiane, nici nu stii cat de mic incepi sa fii!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x