Antena Căutare

Paleologu: Nu voi miza in campanie pe cozonaci

Vicepresedintele PDL, Theodor Paleologu, alege o pozitionare diferita in cursa pentru primaria Sectorului 1 - acesta spune ca va incerca sa-i convinga pe tineri sa iasa la urne, altfel decat dandu-le cozonaci.

Cresterea prezentei la vot este una dintre principalele sale obiective electorale, spune democrat-liberalul.

"Bucurestiul este pe ultimele locuri la participarea la vot. Acolo unde oamenii sunt mai informati, nu se duc la vot. Sistematic, in colegiile urbane vine mai putina lume la vot decat in colegiile rurale. Cu cat e lumea mai informata, cu atat e mai satula de clasa politica", a declarat candidatul PDL la Primaria sectorului 1 din Capitala, la Tvr Info.

In acest sens, Paleologu a precizat ca nu dispune de resurse pentru a distribui cozonaci, dar ca va miza pe convingerea electoratului tanar si informat sa iasa sa voteze.

"Eu nu am o armata compusa din politia locala, din Romprest, firma de salubrizare, nu pot distribui zeci de mii de cozonaci peste tot, asa ca nu pe asta mizez. Stiu foarte bine ca mobilizarea va fi foarte slaba la vot. Voi incerca sa scot la vot oameni care nu vin in mod obisnuit, mai cu seama tinerii. Este o fractura in ceea ce priveste votul intre transa 20-40 de ani si intre 40-70 de ani. Electoratul mai tanar este sceptic si, in mare masura, pe buna dreptate", a mai spus acesta.

Foto: Intact Images

VIDEO! Badea: De ce vrea Prigoana sa fie primar? Pentru el si familia lui!... Lazaroiu: Cum ar putea ajunge Antonescu presedinte si Ponta premier...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x