Antena Căutare

Pavelescu si Ciorbea au semnat un acord de unificare a PNTCD. Congresul, in martie

Liderii taranisti Aurelian Pavelescu si Victor Ciorbea, reprezentanti ai celor doua aripi ale PNTCD, au semnat un acord politic de unificare a partidului, care prevede organizarea unui Congres extraordinar de unificare, in 12 martie, la Bucuresti.

Potrivit unui comunicat transmis, sambata, de PNTCD Cluj, cele doua parti au convenit sa fie depusa "o motiune unificatoare Victor Ciorbea - Aurelian Pavelescu" si incetarea oricaror litigii care privesc partidul si membrii sai, de natura civila sau penala, in momentul aprobarii motiunii.

"In urma negocierilor, s-a convenit incheierea unui acord politic de unificare a PNTCD incheiat intre Aurelian Pavelescu, Laurentiu Mandrea, Iulian Iordachescu si Vasile Toader, pe de-o parte, si Victor Ciorbea, Lucian Filip, Radu Rizescu si Liviu Petrina, pe de alta parte. Partile au convenit convocarea Congresului Extraordinar de unificare a PNTCD in 12 martie la Bucuresti, iar la Congres sa se depuna o motiune unificatoare Victor Ciorbea - Aurelian Pavelescu. Toate litigiile dintre parti care privesc partidul si membrii acestuia, de natura civila si/sau penala, inceteaza de drept in momentul aprobarii motiunii", se arata in documentul citat.

Acordul prevede ca la Congres vor participa 800 de delegati.

Documentul semnat de Pavelescu si Ciorbea este parafat de presedintele de onoare al PNTCD, Ion Diaconescu.

"Toti crestin-democratii sunt chemati sa se implice in procesul de unificare", se mai arata in acord.

Liderul taranist Radu Sarbu, din aripa care ii poarta numele, nu a putut fi contactat.

Sursa: Antena3

Senatorul PDL Mircea Andrei, acuzat de arestarea lui Nicolescu: Sunt tap ispasitor din cauza functiei... Udrea, atac la Mazare: Statiunea Mamaia este un kitsch, iar vina apartine autoritatilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x