Antena Căutare

PDL, acuzat de mita electorala in Neamt. Produse contra semnaturi si voturi

PDL nu pierde deloc timpul in Colegiul 6 din judetul Neamt. Zilnic, reprezentantii partidului de guvernamant merg in comunele din judet si impart satenilor sacose care contin materiale electorale si diverse produse. In schimbul acestora, oamenii sunt indemnati sa voteze candidatul PDL.

Liderul PSD, Victor Ponta, spune ca parlamentarii USL vor cere adoptarea unui act normativ care sa interzica mita electorala bugetara si care sa se numeasca "Legea anti-Udrea".

Pe de alta parte, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, scrie pe blogul sau ca alegerile partiale din 21 august vor da un semnal pentru alegerile locale din 2012.

"Este in acelasi timp si un test pentru electorat, daca mai poate suporta guvernarea PDL, care a provocat atatea suferinte categoriilor cele mai largi de cetateni. Oare cetatenii apasati de saracie se mai lasa ademeniti de "cadourile electorale" sau sunt hotarati sa puna capat, prin votul lor, acestei guvernari paguboase pentru tara?", scrie Iliescu pe blogul sau.

Fotoliul de deputat din Colegiul 6 a ramas vacant dupa decesul reprezentantului PSD, Victor Surdu, care castigase mandatul la alegerile din 2008. 12 dintre cele 19 comune componente ale Colegiului 6 sunt conduse de primari ai Uniunii Social Liberale.



Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

Inregistrarea USL, amanata de tribunal pentru 1 septembrie... Traian Basescu: "Nu investim in sanatate pana nu inchidem robinetele prin care se scurg banii"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x