Antena Căutare

PDL cere demisia de urgenta a lui Crin Antonescu din Parlamentul Romaniei

Partidul Democrat Liberal a cerut, intr-un comunicat de presa remis agentiei Mediafax, demisia de urgenta a liderului PNL Crin Antonescu si iesirea acestuia din viata publica.


"Crin Antonescu a adus cea mai mare jignire romanilor prin faptul ca nu recunoaste votul dat de cetateni in cadrul referendumului din anul 2009 referitor la modificarea Constitutiei, potrivit propriei declaratii facute astazi, 2 iunie. Crin Antonescu vrea sa striveasca, prin dispretul sau socialist, pe cei 9.320.240 de alegatori care s-au prezentat la urne la referendumul privind modificarea Constitutiei din noiembrie 2009 si, totodata, pe cei 6.740.213 de alegatori care au raspuns 'DA' propunerii privind trecerea la un Parlament unicameral", se arata in comunicatul PDL.

Partidul Democrat Liberal cere demisia de urgenta a lui Crin Antonescu din Parlamentul Romaniei si iesirea lui din viata publica, se subliniaza in comunicat.

Crin Antonescu: "PNL are propiile sale optiuni si proiecte pe care le va lune in discutie"

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat joi ca formatiunea sa nu va participa la procesul de modificare a Constitutiei in actuala formula parlamentara, al apreciind ca modificarea legii fundamentale trebuie operata de viitorul Legislativ, intr-un climat de dialog.

"PNL are propiile sale optiuni si proiecte pe care le va lune in discutie cand va fi cazul si in fomele firesti pentru modificarea Constitutiei. PNL nu accepta sa participe la o asa-zisa discutie, dezbatere si actiune in vederea modificarii Constitutiei pe picior, cand si cum are chef Traian Basescu", a precizat Antonescu.

Liderul liberal a aratat ca modificarea Constitutiei trebuie sa se intample rar si in niciun caz conjunctural, el apreciind ca o astfel de modificare trebuie facuta pe indelete si trebuie sa dureze.

sursa:Antena3

foto:Intact Images

Emil Boc: Tara ar fi ajuns in colaps daca noi nu am fi pus pe planul doi imaginea... SPECIAL: Spectaculoasele transformari ale brandurilor lui Basescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x