Antena Căutare

PDL s-a transformat in casa de bilete gratuite pentru meciul lui Bute

Meciul de sambata al lui Lucian Bute a transformat partidului democrat liberal intr-o casa de bilete. Orice membru de frunte al partidului pare ca are portile deschise la gala de sambata. Ministerul condus de Elena Udrea, de altfel promotorul acestei gale, imparte bilete in stanga si in drepata, mebru de partid sa fii. Un reporter Antena 1 a reusit sa puna mana pe trei bilete desi nu are carnet portocaliu.


"Am si eu, doamna, o rugaminte mare, mare de tot. In vederea meciului de sambata al domnului Lucian Bute, stiu ca s-au dat invitatii mai peste tot in tara, numai ca la noi n-au ajuns", se plange reporterul.

"Dar nu de la noi de la cabinet, nu de la domnul Murgeanu de la cabinet, de la cabinetul, probabil, al domnului ministru", i se raspunde.

Ca sa ne convingem, am sunat-o si pe Ada Mesesean, sefa biroului de comunicare a PDL.

"Pai, sefu' trebuia sa stie ca este Elena cea care s-a ocupat de treaba asta! Cum Dumnezeu nu stie? Deci Elena, saraca, s-a ocupat de toata povestea asta. Elena Udrea!", a spus Ada Mesesan.



Zis si facut. Reporterii Au sunat la ministerul dumneaiei. Dupa jumatate de ora, ziaristii au primit raspuns.

"Uitati, i-am spus domnului secretar general si a oprit trei bilete. Daca puteti trimite pe cineva sa le ia", a spus Nastasia Gheorghe, secretar general al Ministerului Turismului.

Reporterii s-au dus cu o camera ascunsa. Nimeni nu i-a intrebat nimic, nu au semnat nimic. Au primit biletele si dusi au fost. I-au sunat mai tarziu pe cei de la minister, pentru a le returna biletele.

"Chiar nu ati procedat corect si nu se procedeaza asa, sa stiti!", a spus Nastasia Gheorghe. Cand reporterii i-au spus ca vor sa returneze biletele, angajatul cabinetului i-a solicitat sa lase numarul de telefon.

Biletele vor ajunge inapoi la minister.

De la Boc pentru "draga de ANI”: doua masini si multe convorbiri telefonice... Elena Udrea nu se opune infiintarii unui minister de Afaceri Europene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x