Antena Căutare

Pedelistul Georgica Severin il contrazice pe Vasile Blaga: "Votez in favoarea motiunii de cenzura"

Pachetul de masuri anti-criza a fost realizat "intr-un laborator discret al Palatului Cotroceni si pasat in plic Guvernului", a acuzat, la RFI Romania, senatorul PDL Georgica Severin, care si-a reiterat decizia de a vota motiunea de cenzura a Opozitiei, explicand ca nu-si asuma "mutarile altora". El l-a contrazis astfel pe secretarul general al partidului, Vasile Blaga care afirma recent ca toti parlamentarii partidului, inclusiv Severin, vor vota impotriva motiunii de cenzura

"Sa nu uitam ca acest pachet de masuri a fost decis intr-un laborator discret in zona Cotroceniului si pasat in plic Guvernului. Imi amintesc ca la intrebarea unui jurnalist, presedintele Traian Basescu a spus ca, daca acest pachet va esua, vinovati sunt Guvernul si cu Parlamentul. Eu sunt de acord sa fiu solidar cu orice masura pe care o cred corecta si sa mi-o asum, dar sa fiu si consultat. Nu-mi place sa-mi asum mutarile altora in plic, care pe urma fug de zona raspunderii", a sustinut Georgica Severin.

Parlamentarul a admis ca pentru gestul sau ar putea fi dat afara din PDL, dar a subliniat ca este dispus sa-si asume acest risc.

"Eu sunt constient ca, prin decizia mea, incalc statutul partidului, dar in acelasi timp sunt constient ca principiile de viata pe care mi le-am asumat intotdeauna din zona dreptei si modul in care vad ca aceste masuri preconizate acum de Guvern sunt in buna parte corecte, dar sunt incomplete si in aceasta situatie, eu nu cred ca ele ii vor ajuta pe cetatenii Romaniei, pentru ca fara sa asiguram o crestere economica, foarte rapid ne vom intoarce la o a doua curba de sacrificiu sau poate chiar mai rau", a afirmat Severin.

Conducerea PDL a decis deja excluderea din partid a lui Daniel Oajdea, pentru ca a anuntat ca va vota motiunea de cenzura, iar purtatorul de cuvant al partidului, Gheorghe Flutur a anuntat ca se vor lua sanctiuni similare si in cazul in care se vor inregistra comportamente similare in cazul altor parlamentari democrat-liberali.

Incident in Parlament: Mai multi parlamentari au confiscat camera video unei persoane care filma sindicalistii... Iulia Motoc, noul judecator al Curtii Constitutionale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x