Antena Căutare

PNL si PSD vor depune impreuna o motiune de cenzura

Liderii partidelor aflate in Opozitie au cazut de acord, miercuri, sa redacteze si sa inainteze impreuna o motiune de cenzura la adresa Guvernului Boc. In plus, Crin Antonescu si Victor Ponta au anuntat, la finalul unei intruniri, ca, daca aceasta motiune va trece, PSD si PNL vor constitui un Guvern de criza, cu un premier independent si cu un mandat limitat.



Cat priveste numarul de voturi in favoarea motiunii, Antonescu a declarat ca atat PNL cat si PSD vor face tot posibilul pentru a convinge cat mai multi parlamentari sa li se alature.

La randul sau, presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca, daca motiunea de cenzura va trece, partidele din Opozitie vor forma un guvern de criza, care va avea un mandat limitat, "pana in primavara anului viitor".

"Va fi un guvern cu masuri clare. Am inceput deja sa discutam despre ele", a spus Ponta, precizand ca printre aceste masuri se numara neimpozitarea pensiilor.

Foto:

PNL si PSD vor depune impreuna o motiune de cenzura... Udrea: "Romania are pentru prima data un brand turistic profesionist"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x