Antena Căutare

Ponta: Boc este primul profesor al tarii la Drept neconstitutional

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca premierul Emil Boc este "primul profesor al tarii la Drept neconstitutional", el apreciind, totodata, ca primul-ministru a scris proiectul Guvernului privind modificarea Constitutiei, pe care l-a catalogat drept "mic", intr-o noapte.

Chiar este foarte bun, sincer. I-am gasit lui Emil Boc un domeniu la care se pricepe. La Drept neconstitutional cred ca este primul profesor al tarii. Si, totusi, cand ii gasesti un punct bun, e pacat sa nu il lauzi


Ponta a mai spus ca proiectul de modificare a Constitutiei propus de Guvern este unul "mic", pe care premierul Emil Boc l-a scris "intr-o noapte".

"L-a scris intr-o noapte. Marti seara s-a dus la Cotroceni si a trebuit sa il scrie pana miercuri. N-ati vazut ca la unicameral facem Camere reunite? Sper ca nu mai trebuie sa ratificam si Tratatul de la Varsovia, daca tot pe acela nu NATO trebuie sa il reconfirmam", a spus Ponta.

Alegeri, Colegiul 19: PSD+PC si PDL se bat in pomeni - pui, faina, vin prosoape flausate si conserve de ananas... Iliescu, despre "Salutul romanesc": O calomnie impardonabila!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x