Antena Căutare

Ponta, înaintea moţiunii de cenzură: Am anunţat de peste o săptămână în mod insistent că voi vota moţiunea contra Guvernului PNL Orban dacă acesta va limita dreptul la Sănătate

Liderul Pro România Victor Ponta anunţă din nou, cu mai puţin de o oră înaintea dezbaterii în Parlament, că va vota moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban.

”Am anunţat de peste o săptămână în mod insistent că voi vota moţiunea contra Guvernului PNL Orban dacă acesta va limita dreptul la Sănătate al cetăţenilor! Asta voi face!”,. a scris Ponta pe Faceook cu mai puţin de o oră înaintea moţiunii de cenzură.

Cu o zi în urmă, el scria că un Guvern care afectează drepturile fundamentale ale românilor la Sănătate şi Educaţie este un Guvern care trebuie pedepsit; în Parlament şi la vot de către cetăţeni. Comentariul său viza legea reformei în sănătate, pe care Guvernul a şi promovat-o marţi seară prin OUG.

”Aşa cum am spus: un Guvern care afectează drepturile fundamentale ale românilor la Sănătate şi Educaţie - este un Guvern care trebuie pedepsit; în Parlament şi la vot de către cetăţenii afectaţi in mod direct!”, scrie Ponta pe Facebook, comentând Ordonanţa prin care programele naţionale de sănătate - finanţate de stat – vor putea fi derulate ”unitar” de către furnizori publici şi privaţi, act normativ adoptat de Guvern.

Sursa : news.ro

Orban: Nu au fost ordonanţe de urgenţă care să îi scape pe puşcăriabilii din PSD, ci sunt ordonanţe care rezolvă problem... Cîţu: Ministerul Finanţelor are în plan să împrumute cinci miliarde lei în februarie. Socialiştii de la PSD sunt incompe...
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Parteneri
7 tipuri de acizi pentru față. Cum îi integrezi în rutina de îngrijire
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x