Antena Căutare

Presedintele Parlamentului European va face o vizita la Targu Jiu, alaturi de Victor Ponta

Presedintele Parlamentului European, maartin Sculz, va merge in vizita la statia de epurare din Targu Jiu alaturi de premierul Victor Ponta. Intalnirea celor doi va avea loc saptamana viitoare.

Martin Schulz nu considera ca vizita pe care o va desfasura alaturi de premierul roman este implicare in campania electorala, asa cum a fost acuzat de opozitia din tara noastra. Astfel, presedintele PE si Victor Ponta vor vizita saptamana viitoare statia de epurare din Targu Jiu.

"Vă pot confirma că preşedintele Schulz va merge în deplasarea la staţia de epurare de la Târgu Jiu. Preşedintele Schulz nu consideră că deplasarea la Târgu Jiu este nepotrivită faţă de funcţia sa", a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant a lui Schulz, Marcin Grajewski. Acesta a precizat si ca Martin Schulz a introdus in agenda vizitei in Romania si o intalnire cu membrii conducerii PDL.

Presedintele PE va sosi marti la Bucuresti, urmând să aibă o întrevedere cu premierul Ponta la sediul Guvernului, urmată de o conferinţă de presă. A doua zi, va sustine un discurs in plenul reunit al Parlamentului, se va intalni cu presedintele Basescu, cu presedintele Camerei Deputatilor si cu ministrii de Externe si Afaceri Europene. Tot miercuri, va sustine si un discurs in aula Bibliotecii Centrale Universitare.

Foto: Intact Images

VIDEO! Petrecere regala la Ateneul Roman, in cinstea Majestatii Sale, regele Mihai!... UPDATE! Guvernul a aprobat a doua rectificare bugetara din acest an ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x