Antena Căutare

Radu Bica, suspendat din functia de vicepresedinte al CJ Cluj

Prefectul de Cluj a semnat constatarea suspendarii din functie a vicepresedintelui CJ Cluj, Radu Bica. Ordinul prefectului este asteptat sa ajunga, joi, la Consiliul Judetean Cluj, urmand ca plenul institutiei sa ia act de suspendare si sa decida ce se va intampla in continuare, potrivit Mediafax.


Radu Bica a fost exclus din PDL dupa arestarea preventiva si, prin urmare, isi pierde mandatul de consilier judetean, locul sau urmand sa fie luat in CJ Cluj de un membru PDL aflat pe lista de consilieri judeteni, respectiv presedintele organizatuei PDL din comuna Mica, Petru Man.

Pe 31 octombrie, vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj, Radu Bica, a fost retinut de procurorii DNA, in urma unui flagrant delict, si apoi arestat preventiv, fiind acuzat de luare de mita.

Pe 11 noiembrie, Radu Bica a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, intr-un caz de coruptie legat de Cluj Arena. Politicianul, care este si vicepresedinte PDL Cluj, a fost prins in flagrant in timp ce primea 10.000 de euro de la doi oameni de afaceri.

Alaturi de Bica, mai sunt vizate alte doua persoane, pentru dare de mita: un avocat si patroana firmei care urma sa castige licitatia.

Radu Bica a fost si presedintele comisiei de licitatie pentru construirea stadionului, care a costat 35 de milioane de euro.

sursa: Antena.ro

Foto: ziuadecluj.ro

VIDEO! Senatorul UDMR Attila Verestoy, ranit intr-un accident de circulatie... Cazul Omar Hayssam: Romania nu are inca tratat de extradare cu Siria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x