Antena Căutare

Reacţii după ruperea USL

Cum era de aşteptat, ruperea USL a făcut valuri-valuri în politica autohtonă. Iar reacţiile nu au întârziat să apară, de la cel mai mic până la cel mai mare om în stat

Cum era de aşteptat, ruperea USL a făcut valuri-valuri în politica autohtonă. Iar reacţiile nu au întârziat să apară, de la cel mai mic până la cel mai mare om în stat.

De dimineaţă, miniştrii PNL au mers rând pe rând să-şi anunţe demisiile din Guvern. Primul a fost ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, aflată în concediu medical după ce a suferit un accident vascular. Va fi înlocuită, momentan, cu Adriana Doina Pană, ministru delegat pentru dialog social.

Şi Eugen Nicolăescu şi-a făcut bagajele de la Sănătate. Îi va ţine locul, deocamdată, Nicolae Bănicioiu, ministrul Tineretului şi Sportului.

La Transporturi, Ramona Mănescu îi va ceda scaunul lui Dan Şova, ministru delegat pentru marile proiecte. Iar Gigel Sorinel Ştirbu este înlocuit la Cultură de Mihnea Cosmin Costoiu, ministru delegat pentru învăţământ superior.

Lucia Ana Varga şi-a dat şi ea demisia din funcţia de ministru delegat pentru Ape, păduri şi piscicultură. Toate problemele au căzut în sarcina ministrului Mediului- Rovan Plumb.

Citeşte AICI continuarea articolului.

Ce salarii au Traian Băsescu şi angajaţii de la palatul Cotroceni... Călin Popescu Tăriceanu a demisionat din PNL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x