Antena Căutare

Rovana Plumb: Recomand doamnei Udrea sa vorbeasca despre discriminare cu o profesoara

Rovana Plumb, presedintele Organizatiei de Femei din PSD, considera ca afirmatia recenta a ministrului Elena Udrea, conform careia se simte discriminata in politica, este o "ipocrizie”, potrivit unui comunicat de presa.

"Ii recomand doamnei Udrea sa vorbeasca despre discriminare cu o profesoara sau asistenta medicala, care castiga 8 sau 10 milioane de lei pe luna si care, pe langa faptul ca are un salariu tot mai mic, nu se bucura de nici un fel de sprijin pentru cresterea si ingrijirea unui copil", se arata in comunicatul Rovanei Plumb.

Presedintele Organizatiei de Femei a adaugat: "Toti membrii Guvernului, in frunte cu doamna Elena Udrea, ar trebui sa citeasca studiul realizat si lansat recent de OFSD, intitulat „Saracia e de gen feminin" si care demonstreaza cu cifre modul in care acest guvern a transformat femeile din Romania in victime ale crizei economice".

Oficialul a atras atentia Elenei Udrea ca, in anul 2011, dupa aplicarea masurilor de austeritate, "femeile sunt cu aproximativ 30% mai sarace, daca muncesc in sanatate, educatie sau administratie publica".

Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, a declarat vineri ca se simte discriminata ca femeie in politica, dar nu se vaita. "Ma simt discriminata ca femeie in politica, dar nu ma vait de asta. Am luat-o ca atare si incerc sa fac fata contextului fara sa ma plang', a spus Elena Udrea.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Basescu anunta o noua criza: Ne rugam la Dumnezeu, Germania, Italia, Franta si Spania... Basescu, cu lacrimi in ochi: Un model de viata poate fi generat si de cei de varsta a treia, ca mine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x