Antena Căutare

Seful DNA a cerut arestarea deputatului Alin Trasculescu

Seful Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) a cerut ministrului Justitiei sa solicite Parlamentului arestarea deputatului Alin Trasculescu. Acesta este cercetat pentru trafig de influenta, instigare la fals si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat ca a primit adresa de la ministrul justitiei prin care Parchetul de pe langa ICCJ, precum si DNA solicita Camerei incuviintarea arestarii preventive a deputatului Alin Trasculescu, relateaza Antena 3.

Zgonea a precizat ca Biroul Permanent va primi cererea Ministerului Justitiei in sedinta de miercuri, acesta urmand sa sesizeze Comisia juridica a Camerei, care are la dispozitie cinci zile pentru a elabora un raport asupra acestei cereri.

In dosarul Trasculescu apare si Elena Udrea, o inregistrare cu fostul ministru al Turismului fiind gasita dupa ce procurorii au verificat telefonul lui Marian Calota, potrivit referatului DNA.

Foto: Antena 3

Traian Basescu acuza: Crin Antonescu a avut "o contributie esentiala la punerea sub semnul intrebarii a statului de... Alegerile parlamentare din 9 decembrie vor fi supravegheate de OSCE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x