Contra cronometru! Asa a lucrat bucatarul care a dat, vineri, prima proba pentru postul de sef in restaurantul Senatului. Ca sa ajunga la inima si stomacul alesilor, specialistul a pus in meniu, printre specialitati pretentioase, si traditionalele sarmalute.
Si a inceput examenul! Juratii, angajati ai Senatului, au trecut la marea degustare. Si apoi la notare. Supa de legume pare sa-i fi convins.
Felul 2, o delicatesa demna de alesii neamului: pastrav la cuptor. Eticheta a lasat insa de dorit. Au lipsit tacamurile potrivite. Dar examenul a continuat.
Corvoada juratilor din Senat se va prelungi si saptamana viitoare. Doua firme s-au inscris pentru preluarea restaurantului parlamentarilor. Pe langa un gust bun, meniul trebuie sa aiba si un pret bun. O ciorba, felul doi si o salata trebuie sa coste 20 de lei.
Senatorii vor primi, in schimb de la firma castigatoare, o taxa de 2.000 de euro lunar, iar daca lucurile vor merge bine, chiar si o parte din profit.
Sursa: Antena3
Foto: Intactimages
Un fost primar PDL si-a pus chipul pe biserica pentru refacerea careia a dat bani... Opozitia vrea referendum pe ”reforma hartii”, in 21 de judete...