Antena Căutare

Sondaj CURS: USL ar castiga alegerile, iar Boc sefia PDL

USL se afla pe primul loc in optiunile de vot ale electoratului, arata un sondaj CURS realizat in perioada 11-13 mai. Astfel, daca duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, USL ar obtine 55% din voturi, urmata de PDL cu 20%, Partidul Poporului-Dan Diaconescu -11%, PRM -5%, UDMR-5%, iar PNGCD, PNTCD, UNPR si un alt partid cate 1%.

CURS precizeaza ca procentele sunt calculate excluzandu-i pe nehotarati, pe cei care nu ar vota si pe cei care nu au raspuns la intrebare. Din totalul esantionului, 62% si-au exprimat intentia de vot, iar 38% sunt nehotarati, nu au raspuns/nu voteaza.

De asemenea, CURS arata ca procentul celor care au exprimat o optiune de vot nu poate fi considerat drept prezenta la vot. Ponderea celor care nu ar vota este subestimata intrucat sondajul CURS nu i-a luat in calcul pe alegatorii care sunt in prezent plecati din tara (cca. 12% -15%).

Tot articolul, in Jurnalul National

Traian Basescu ar fi acceptat invitatia PD-L la Conventia Nationala... Daniel Funeriu: Emil Boc, "sufletul si ratiunea PDL", va castiga la Conventia Nationala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x