Antena Căutare

Sondaj: "Greii" ARD au sanse mari sa NU intre in Parlament

Conform unui sondaj CSCI, realizat in perioada 9 - 12 noiembrie, vedetele Aliantei Romania Dreapta ar putea sa nu prinda un loc in viitorul Parlament. Sondajul a fost realizat in colegiile in care candideaza Elena Udrea, Vasile Blaga, Cezar Preda, Roberta Anastase si Mihai Razvan Ungureanu.

Sondaj:  "Greii" ARD au sanse mari sa NU intre in Parlament
| intact images

Astfel, Elena Udrea, candidat pentru Camera Deputatilor in colegiul 4 Neamt, este cotata cu doar 34% in timp ce istoricul Liviu Bratescu de la USL are o intentie de vot de 51%. Vasile Blaga are doar 35% intentie de vot, contracandidatul sau, Matei Suciu reusind sa stranga 51% din voturi.

Roberta Anastase, fosta presedinta a Camerei Deputatilor, are 30% intentie de vot, in timp ce liberalul Paul Dumbraveanu este dat castigator de CSCI in colegiul 11 Prahova cu 52%. Mihai Razvan Ungureanu ar obtine 29%, contracandidatul Ovidiu Marian fiind cotat cu 50%.

Prim-vicepresedintele PDL, Cezar Preda, ar strange doar 31% din voturi in colegiul sau din Buzau, in timp ce candidatul USL, Marcel Ciolacu are 54% intentie de vot.

Citeste continuarea articolului pe Antena3.ro!

Traian Basescu respinge inca o lege, cerand ca Senatul sa fie Camera decizionala... Ponta vs. Basescu. "Basescu merge la Bruxelles pentru ca are datorii acolo"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x