Antena Căutare

Traian Basescu il ataca dur pe Crin Antonescu: "A dat al 8793-lea avertisment, dupa care a cazut pe spate si a adormit"

Presedintele Traian Basescu a declarat, in aceasta seara, ca programele politice prezentate in campania electorala i se par ”povesti” care nu justifica guvernarea, lansand si atacuri la adresa premierului Ponta, pe care l-a facut mincinos, si la adresa lui Crin Antonescu.

Traian Basescu il ataca dur pe Crin Antonescu: "A dat al 8793-lea avertisment, dupa care a cazut pe spate si a adormit"
| Hepta

Dupa ce a prezentat rezultatele negocierilor pentru bugetul UE, Basescu a trecut la atacul la adresa premierului Ponta. ”Stiu ca nu va plac aceste detalii, stiu ca nu le plac nici telespectatorilor. Poate ca nu le intelege nici macar premierul... Sa inteleaga cum sunt aceste mecanisme, cum functioneaza institutiile acestea unde nu te duci cu bata... Ar fi bine ca domnul Ponta sa gaseasca solutii de creare de locuri de munca. Chestiune care ar trebui sa fie in atentia Guvernului, dar si a oamenilor acestora care sunt in campanie. Vad ca numai se jignesc intre ei, nu ofera nicio perspectiva. Sa dea solutii pentru oamenii care vor ramane acasa”, a spus Basescu, care l-a criticat pe Ponta pentru ca ar fi duplicitar.

Presedintele s-a referit si la avertismentul lui Crin Antonescu, cum ca, daca nu va desemna un premier provenit din partidul care a castigat majoritatea parlamentara, se va trece la o noua suspendare a presedintelui.

”Inteleg ca domnul Crin Antonescu a dat al 8793-lea avertisment, dupa care a cazut pe spate si a adormit”, a comentat Basescu, adaugand ca va desemna premierul in functie de programul de guvernare propus.

Mai multe detalii, in Jurnalul National

foto: Intact Images

"Fur mai putin ca altii!" - sloganul electoral al unui candidat la alegerile parlamentare... DNA cere arestarea deputatului PSD Ion Stan ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x