Antena Căutare

Trei facultăți, două mastere, imagini compromițătoare și multe apariții în tabloide! Cine este Tudor Ionescu, zis Tudy, fost iubit al Oanei Zăvoranu, actual viceprimar al Capitalei

Viceprimarul Tudor Ionescu a declarat, joi, după ce a fost ales viceprimar al Capitalei, că a absolvit trei facultăţi şi două mastere, de cinci ani este antreprenor şi că nu vrea să vorbească despre trecutul său, precizând că nu discută viaţa personală.

Viceprimarul Tudor Ionescu a declarat, joi, după ce a fost ales viceprimar al Capitalei, că a absolvit trei facultăţi şi două mastere, de cinci ani este antreprenor şi că nu vrea să vorbească despre trecutul său, precizând că nu discută viaţa personală, notează news.ro.

“Este o zi foarte importantă pentru mine. Este importantă din două puncte de vedere: în primul rând, ceea ce mă onorează este faptul că am fost propus de ALDE din cei patru consilieri generali pe care îi are pentru a ocupa funcţia de viceprimar. (...)Al doilea motiv pentru care sunt onorat este că majoritatea consilierilor aleşi în funcţie au decis să mă nominalizeze şi să mă voteze împreună cu colegul meu pentru cele două posturi publice de viceprimar. Pe această cale ţin să le mulţumesc. Nu ştiu cine sunt, dar ţin să le mulţumesc. În acelaşi timp, cei care nu m-au votat ţin să îi asigur că voi depune, chiar şi aşa, toate eforturile pentru a lucra împreună, pentru a construi împreună şi pentru a veni cu cele mai bune soluţii şi a le implementa cât mai repede”, a spus Tudor Ionescu

El a mai subliniat că nu vine din zona mondenă, aşa cum presa transmite, şi că nu vrea să discute despre viaţa sa personală.

Nu vin deloc din zona mondenă, îmi pare rău să vă dezamăgesc aici. Nu am discutat niciodată şi aici poate că o să lămurim şi acest aspect, la mine lucrurile au fost simple de la început: viaţa mea personală nu o discut şi aici se închide orice. Îmi pare rău să vă dezamăgesc. Încă o dată, munca mea este cea pe care o vedeţi. Aici, şi nu numai aici, o veţi vedea şi pe teren. Ceea ce voi munci eu, veţi vedea în interesul cetăţenilor, 24 din 24. Fiecare este liber să mă perceapă cum îşi doreşte. De 5 ani de zile sunt antreprenor din zona dealerilor, nu aş vrea să intru în mai multe detalii pentru că nu vreau să fac reclamă. Însă acest lucru mi-a permis să iau legătura cu foarte multe persoane”, a mai spus viceprimarul.

Tudor Ionescu este, conform listei de candidaţi pentru CGMB depuse de ALDE, de profesie economist, în prezent ocupaţia sa fiind aceea de manager. El a fost membru PNL şi a făcut un stagiu la Parlamentul European, la cabinetul lui Cristian Buşoi.

Presa a relatat că Tudor Ionescu ar fi dorit să candideze şi la alegerile locale din 2012, dar scandalul în care a fost implicat în perioada în care era iubitul Oanei Zăvoranu i-a afectat cariera politică.

În 2011, Tudor Ionescu, cunoscut în lumea mondenă sub numele de Tudy, a ajuns pe prima pagina a ziarelor după apariţia unei înregistrări video compromiţătoare. În 2015 el a reapărut în spaţiul public, la emisiunea "Ham Talent", unde a participat alături de câinele său, Skip.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x