Căutare Live

Udrea, atac la Mazare: Statiunea Mamaia este un kitsch, iar vina apartine autoritatilor

Elena Udrea il ataca din nou pe primarul Constantei, Radu Mazare. La Forumul National de Turism, Udrea a declarat ca statiunea Mamamia este un kitsch, iar vina apartine exclusiv autoritatilor locale, care permit construirea de imobile pe plaje.

Turismul de pe litoral este la pamant din cauza autoritatilor locale. Aceasta este parerea ministrului Turismului, care s-a plans ca primarii statiunilor de la malul marii refuza sa colaboreze cu ministerul.

Elena Udrea l-a acuzat direct pe edilul Constantei, Radu Mazare, care ar permite construirea de imobile pe plaja.

Udrea crede ca daca lucrurile vor merge la fel, sperantele ca turismul de pe litoralul romanesc sa evolueze sunt foarte reduse.

Ministrul Turismului crede ca hotelurile cumparate la un pret redus si care nu sunt folosite in scop turistic ar trebui nationalizate, nu expropriate la pretul pietei. In plus, Udrea vrea ca plajele sa nu mai fie administrate pe viitor de stat, ci de hotelieri.

Sursa: Antena3

Pavelescu si Ciorbea au semnat un acord de unificare a PNTCD. Congresul, in martie... Udrea nu stie de ancheta ministerului in cazul Nicolescu. Alti trei primari, invinuiti de DNA...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri