Antena Căutare

Udrea: Ipocrizia lui Ponta m-a facut sa ma opresc din gatitul borsului de miel

Elena Udrea a atacat de blog apartitiile in presa ale liderului PSD, Victor Ponta. Sefa PDL Bucuresti a acuzat mai cu seama "ipocrizia" co-presedintelui PSD. "Atata ipocrizie m-a facut sa ma opresc din gatit, desi borsul de miel este mult mai important altminteri pentru mine decat ce spune Ponta", a scris revoltata Udrea pe blog.

"Victor Ponta s-a grabit sa se auda vorbind. Conferinta de presa tinuta aproape pe aeroport.[...] Fiind ocupata cu pregatirile de sarbatori, nici nu am incercat sa aflu cam ce a grait acesta, dar am citit pe monitorizari ca s-a referit si la votul uninominal", a marturistit pedelista.

Udrea: "Of, of, atatea pretentii si atat de ipocrit!"

Udrea s-a referit in continuare si la pozitia lui Victor Ponta fata de adoptarea votului uninominal, amintind de opozitia din trecut a PSD-ului.

"Precum Oprescu, care se lauda cu Pasajul Basarab pe care l-a boicotat ani de zile din pozitia de consiler general PSD, Ponta a uitat complet de opozitia PSD-ului la votul uninominal! [...] Neavand de ales, au facut impreuna cu PNL-ul lui Tariceanu o lege prin care au inventat un sistem electoral aberant, creat special pentru a-i aduce in Parlament pe cei care nu erau in stare sa isi castige voturile si care au devenit senatori sau deputati, desi au pierdut alegerile", a atacat sefa PSD pe blogul personal

Mai mult, Udrea a s-a referit si la Crin Antonescu, Calin Popescu Tariceanu sau Ludovic Orban care au fost alesi tot de pe pozitii secunde ca parlamentari. Fostul ministru al transporturilor a mai punctat inca un atac la adresa lui Ponta, spunand ca aceasta "a fugit sa candideze in provincie".

"Acest sistem pesedistopenelist unic in lume, tipic dambovitean, da voie celor care ies pe locul doi sau trei in competitie sa primeasca trofeul, adica locul de parlamentar, iar cel care castiga cele mai multe voturi din partea cetatenilor sa plece acasa! Asa au iesit senator , etc. Altii, precum Victor Ponta, au fugit sa candideze in provincie, in locurile cele mai sigure, unde PSD avea cel mai mare scor si primari in functie, respectiv in Gorj! [...] Avem acum o certitudine: actualul sistem trebuie corectat! Cum se va face asta, ce se pune in loc, tine de reprezentantii partidelor politice si de armonizarea intereselor si punctelor lor de vedere. Dupa cum este de asteptat, ipocrizia ne va impiedica sa avem o dezbatere si o decizie corecte!

Of, of, atatea pretentii si atat de ipocrit!

Foto: Intact Images

Victor Ponta: Locul lui Blejanar este in fata instantei... Grupul minoritatilor nu va vota motiunea de cenzura...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x