Antena Căutare

Udrea: "PDL nu va mai avea lideri providentiali ca Traian Basescu"

Presedintele organizatiei PDL Bucuresti, Elena Udrea, le-a transmis astazi delegatilor la Consiliul National de Coordonare ca formatiunea politica nu va mai avea "lider providential" ca Traian Basescu, de aceea viitorul sef al partidului trebuie sa fie credibil atat in interiorul, cat si in afara formatiunii.

"Partidul asteapta mai multa fermitate. Fiecare simtim nevoia sa batem si cu pumnul in masa. Lideri providentiali, un Traian Basescu, partidul acesta nu va mai avea. De aceea va trebui sa gasim o echipa care sa conduca partidul, iar omul care o va conduce trebuie sa fie credibil. Nu numai pentru noi, ci credibil si in afara partidului"


Liderul filialei bucurestene a democrat-liberalilor a subliniat ca viitorul presedinte al partidului trebuie sa fie mai presus de orice suspiciune de coruptie si trebuie sa porneasca o serie de actiuni prin care sa arate ca PDL nu permite, in randurile lui, oameni care sa ii afecteze imaginea.

"Orice idee de reforma trebuie sa se faca cu sufletul fata de acest partid si nu uitandu-ne in oglinda. Daca cerem reforma trebuie sa fie pentru ca partidul sa puncteze, nu sa o facem dintr-un interes personal", a spus Elena Udrea.

Cei care ne-au sustinut s-au detasat de noi, dar nu au plecat in alta parte

"S-au discutat aici lucruri care nu plac tuturor, insa, am avut curajul sa initiem aceasta dezbatere, (...) avem curajul sa spunem lucruri pe care alta data ni le spuneam cand ne intalneam pe ici pe colo. Ca membru BPN, nu de pe vremea lui Radu Berceanu, pot spune ca este o bucurie pentru mine ca acest partid, PDL, a inceput cu adevarat dezbaterile, atat in forurile interne, cat si in exterior", a mai spus Udrea, de la tribuna Consiliului National de Coordonare al PDL.

Presedintele PDL Bucuresti a afirmat ca exista, din partea membrilor partidului, "o asteptare extraordinara si o curiozitate fata de ceea ce urmeaza sa faca PDL in continuare, ceea ce face conducerea partidului si daca stie pe ce drum trebuie sa o ia".

"O asteptare avem si din partea celor afara partidului, a celor care ne-au sustinut. S-au detasat de noi, dar nu au plecat in alta parte. Un procent important din electorat se uita, ne privesc cu curiozitate si asteapta. (...) Trebuie sa avem in minte modul in care vede electoratul lucrurile, pentru ca nu ne votam noi pe noi", a explicat Elena Udrea.(sursa:Intact Images)

sursa:Jurnalul

Cristi Preda: "Il vad pe Boc candidat la primaria Cluj-Napoca"... Emil Boc: "Ne pregatim sa trecem in etapa cresterii economice de 1,5%-2% in 2011 si 4%-5% in 2012"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x