Antena Căutare

Un fost primar PDL si-a pus chipul pe biserica pentru refacerea careia a dat bani

Un fost primar PDL si-a pus chipul pe biserica, alaturi de icoanele sfintilor. Mihai Alexa a considerat ca are acest drept dupa ce a sponsorizat refacerea picturii. Politicianul a avut grija sa fie pictati si copiii lui si sotia la intrarea in biserica. Multi enoriasi au fost deranjati dar preotul spune ca nu e nimic anormal.

Pictura a fost realizata in perioada 1994 - 2000. Principalul sponsor a fost Mihai Alexa, cel care in perioada 2000-2008 urma sa devina primar din partea PDL. La acea vreme , a dat aproape 80 de milioane de lei.

Cand a fost resfintita biserica, in 2001, Prea Fericitul Daniel, pe atunci Mitropolit al Moldovei nu s-a aratat prea multumit de "capodopera" din pridvorul bisericii.

Credinciosii din Podu Iloaiei au parerile impartite. Cei mai multi nu vad insa cu ochi buni pictura in care fostul primar apare alaturi de sotie si copii.

Fostul edil, Mihai Alexa, a refuzat sa comenteze subiectul insa ii sfatuieste pe toti cei care au bani sa faca asemenea gesturi.

Sursa: Antena3

UPDATE! Victor Ciorbea, ales presedinte al PNTCD... Senatorii isi deschid restaurant: licitatie cu degustare pentru gasirea unui bucatar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x