Antena Căutare

UPDATE! Premierul Boc, huiduit in plenul Parlamentului: "Rusine sa va fie!"

Parlamentul voteaza joi motiunea de cenzura "Dupa 22 de ani, democratia in pericol", a zecea de cand Emil Boc este premier.

Premierul Emil Boc a fost huiduit in plenul Parlamentului in momentul cand isi sustinea dreptul la replica. Discursul a fost intrerupt de mai multi tineri aflati in loje. Tinerii au strigat: „Rusine sa va fie!"


Emil Boc:

*USL vrea alegeri anticipate pentru ca a plecat de la 67% si acum este sub 46%

*Eu stiu ca miza sunt alegerile anticipate

*Va doriti cu disperare de ani buni alegeri anticipate. Ati plecat de la 67%, azi sunteti la 46% si in primavara veti fi sub 40%, condusi de demagogia dl Victor Ponta si de somnul dl. Crin Antonescu

*In 2207 ati amanat alegerile din mai pentru toamna. Nu e cazul sa dati lectii de morala si de democratie, mai bine va uitati in oglinda

*Va invit sa va respingeti motiunea de cenzura pentru ca nici dvs nu credeti in ea

*Romania, prin efortul romanilor, sta mai bine decat multe state din UE sub aspectul deficitului si al datoriei publice

*Decideti-va, dragi colegi. Nu va dati seama cat de ilogic e argumentul dvs?



Manifestanii au afisat mai multe bannerele pe care scria: "Parlamentarii Romaniei, teroristii democratiei", "Comasati-va pe voi, dar la groapa de gunoi", "Dupa 22 de ani, iluzia democratiei s-a comasat", "Plutonul de executie al democratiei s-a reunit", "Democratia nu este un lux" sau "Opozitia a adoptat o pozitie: Capra".


Boc a luat cuvantul de la tribuna parlamentului afirmand ca "anul 2012 vine cu doua mari provocari: continuarea politicii de investiitii pentru pastrarea locurilor de munca si crearea unora noi si sansa absorbtiei fondurilor europene", si a prezentat cativa dintre parametrii economici care creioneaza profilul anului viitor.

Declaratii Emil Boc:


• Anul 2012 are doua mari provocari: continuarea politicii de investiitii pentru pastrarea locurilor de munca si crearea unora noi si sansa absorbtiei fondurilor europene.

• Sa le spunem lucrurilor pe nume: stiti cu totii ce inseamna 2 campanii electorale pe parcursul unui singur an: incetiniera motoarelor dezvoltarii, dispute politice.

• O campanie electorala inseamna cel putin 2 luni inainte si 2 luni dupa de incetinire a motoarelor pentru absorbita fondurilor europene.

• Propunerea pe care am facut-o este aceea ca in 2012 sa ne concentram, putere si opozitie, pe binele economiei

• Comasarea este o sansa pentru ca alegatorii sa aiba un interes sporit pentru alegeri, sa vina in numar mai mare la vot.

Motiunea de cenzura "Dupa 22 de ani, democratia in pericol" initiata de Opozitie ca urmare a asumarii raspunderii Guvernului asupra legii privind comasarea alegerilor in anul 2012 va fi dezbatuta si votata, joi, in plenul Parlamentului.

Textul a fost prezentat parlamentarilor luni, in sedinta reunita a Camerei Deputatilor si Senatului, de catre deputatul PNL Eugen Nicolaescu, in absenta premierului Emil Boc.

VIDEO! Mircea Badea, infuriat pana la violenta de Tinutul Secuiesc... UPDATE! Motiunea de cenzura, respinsa. Emil Boc ramane premier...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x