Antena Căutare

UPDATE! Victor Ciorbea, ales presedinte al PNTCD

Membrii Partidului National Taranesc Crestin Democrat (PNTCD) s-au reunit, sambata, la Palatul Parlamentului, in Congres extraordinar, al carui scop principal il reprezinta alegerea presedintelui formatiunii, functie pentru care candideaza numai Victor Ciorbea, informeaza Hotnews.

UPDATE: Motiunea cu care Victor Ciorbea a candidat la sefia PNTCD, la congresul extraordinar organizat sambata la Palatul Parlamentului, a fost adoptata, cu 529 de voturi "pentru" si patru impotriva, alte 34 de buletine de vot fiind anulate. Delegatii au votat totodata echipa de conducere propusa de Ciorbea.

Ciorbea isi va prezenta motiunea intitulata "Calea dreapta - National-Taranismul Crestin Democrat, Civic si Monarhic, intemeiat pe Moralitate, Dreptate Sociala si Justitie". In acest document, fostul premier propune reunificarea PNTCD si revenirea acestui partid pe scena politica.

In cadrul aceluiasi congres, cei 900 de delegati ii vor alege si pe cei doi prim-vicepresedinti, functii pentru care candideaza Alexandru Stefanescu si Andrei Dimitru, pe presedintele CNC, aceasta calitate fiind vizata de Gheorghe Ciuhandu, si pe secretarul general - Mihai Grigoriu. Pentru functiile de vicepresedinti candideaza 36 de membri ai PNTCD, printre care si Radu Sarbu.

Sursa: Hotnews

Foto: Intactimages

Emil Boc, intampinat cu nemultumire pe santierul centurii Clujului... Un fost primar PDL si-a pus chipul pe biserica pentru refacerea careia a dat bani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x