Antena Căutare

Vantu: "SRI a devenit politia politica a lui Basescu"

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu a respins acuzatiile presedintelui Traian Basescu, potrivit caruia SOV ar fi avut o influenta atat de mare in SRI, in timpul sefiei lui Radu Timofte, incat putea sa determine numirea anumitor persoane la conducerea unor sectii ale serviciului si la nivel judetean.

"Domnia sa a incercat sa cautioneze activitatea stricta de politie politica pe care o face SRI astazi, condus de catre domnul Maior si de catre domnul Coldea. Acest serviciu a ajuns sa functioneze astazi ca un serviciu de politie politica personala a lui Traian Basescu. SRI a recrutat procurori care au devenit ofiteri sub acoperire, ziaristi care sunt ofiteri sub acoperire. Prin intermediul lor, Basescu isi permite astazi sa terorizeze o tara intreaga. Nu mai are de-a face, in opinia mea, cu protectia, securitatea acestei tari, ci cu protectia afacerilor de diverse tipuri si a intereselor personale ale lui Basescu si a clicii din jurul lui. Daca domnia sa spune ca are probe, inseamna ca si acuzatia pe care eu o fac acum, o fac in cunostinta de cauza", a declarat Sorin Ovidiu Vintu.

Vantu a mai afirmat ca nu a bagat niciodata mana in "buzunarul statului sau in buzunarul altcuiva".

Sursa: Jurnalul National

Ponta ii raspunde presedintelui: Pe presul lui Traian Basescu erau Videanu, Berceanu, Udrea, Anastase, Oprea... Frunda: E posibil ca parlamentari din toate partidele sa voteze suspendarea lui Basescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x