Căutare Live

Victor Ponta.după decizia lui Florin Cîțu: E a doua bătaie de joc a PNL. Într-o țară normală îi împușcau

Victor Ponta susține că Florin Cîțu a „dezertat” în plină situație de război cu coronavirusul, iar dacă eram într-o altă țară, normală, Cîțu și liberalii ar fi fost împușcați.

Victor Ponta spune că nu există în lume situaţia ca un premier „să fugă din Parlament cu un sfert de oră înainte să fie votat”, el subliniind contextul în care are loc depunerea mandatului de premier desemnat de către Florin Cîţu şi afirmând că PNL-ul „s-a descalificat definitiv”.

El a amintit susţinerea faţă de Raed Arafat pentru funcţia de prim ministru dar că susţine „orice altă propunere bună”.

”În mod normal, într-o ţară normală, îl împuşcau pentru dezertare şi pe el şi pe toţi ceilalţi ai lui. I-aţi văzut pe liberali ce îşi dădeau palme de fericire că a fugit Cîţu? Din punctul meu de vedere, de azi PNL-ul este la fel de periculos ca şi coronavirusul pentru că în momente importante au dezertat. Nu veţi mai întâlni niciodată, în nici ţară în nicio situaţie ceva asemănător” a declarat Victor Ponta joi după-amiază.

Citește și: Florin Cîțu, explicații halucinante despre demisie. Se folosește de coronavirus, dar vorbește de nevoia unui succes al lui Orban în alegeri

Raed Arafat, premier

Ponta a spus că în acest moment „singurul care conduce, de fapt, România e Raed Arafat” Ponta susţinând că în urmă cu două săptămâni, când l-a propus premier pe doctorul Arafat, „au râs toţi”.

„În continuare cred că PNL-ul s-a descalificat ca partid să mai facă o propunere, deja e a doua propunere făcută în bătaie de joc în mijlocul unei crize. Dacă PSD, ALDE, au curaj şi propun un candidat de premier cred că suntem obligaţi să dăm dovadă de responsabilitate, să propunem un premier şi o echipă serioasă, să o votăm şi să e ocupă noi de ceea ce PNL trebuia să se ocupe şi au dezertat, au fugit. (...) Cred că trebuie să propunem noi un candidat de prim ministru, toţi ceilalţi în afară de PNL, să-l votăm cât mai urgent, să-i dăm toate puterile, lui şi echipei sale guvernamentale, pentru că suntem în război şi tocmai au fugit generalii şi colonei, au dezertat” a mai spus Victor Ponta.

Ponta a precizat că stânga politică nu are pregătit un candidat de prim ministru, pentru că „niciun om normal la cap” nu s-ar fi aşteptat a gestul lu Florin Cîţu.

Citește și: Lovitură de teatru. Florin Cîțu se retrage, în plină criză coronavirus și înainte de votul din Parlament

El spune că „toţi ar trebui să fie în faţa Curţii marţiale pentru dezertare”.

Întrebat dacă ar vota un guvern condus de Ludovic Orban, Victor Ponta a răspuns: „PNL-ul nu mai poate să propună pe nimeni, după ce şi-a bătut joc de două ori, nu de noi, de toată România. PNL ar trebui să nu mai îndrăznească să intre în Parlament”.

Marcel Ciolacu (PSD), după demisia lui Florin Cîțu: Toată România răsufla uşurată... Dan Barna și USR acuză un blat ordinar, după retragerea lui Florin Cîțu...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri