Antena Căutare

Victor Ponta nu este deranjat de atacurile lui Crin Antonescu la adresa lui

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, astazi, dupa sedinta BPN, ca nu este deranjat de atacurile liderului PNL Crin Antonescu la adresa lui si a spus ca, pentru PSD, "batalia" se da cu "sistemul creat de Traian Basescu si Emil Boc"

Ponta a afirmat, raspunzand unei intrebari legate de afirmatiile facute de liderul PNL Crin Antonescu, recent, la adresa sa, ca pentru PSD "batalia trebuie sa se dea cu sistemul creat de Traian Basescu si de Emil Boc".

"Pentru noi, batalia ramane cu Traian Basescu si cu Emil Boc, inclusiv o batalie de a crea o alternativa serioasa si viabila. Daca altcineva gandeste altfel, nu comentam", a declarat el.

Intrebat daca este deranjat de atacurile lui Antonescu la adresa sa, Ponta a negat.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la reuniunea Ligii Alesilor Locali, defasurata la Brasov, ca liderul PSD, Victor Ponta, nu a prins pe nimeni atunci cand a fost procuror si sef al Corpului de Control al premierului Adrian Nastase, nici macar pe Traian Basescu.

"Cand domnul Ponta se lauda ca e un procuror tanar, e foarte bine. Numai ca as vrea sa tinem minte toata istoria asa cum a fost si sa-i aduc aminte ca, in caliate de procuror si sef al Corpului de Control al primului-minstru Adrian Nastase, nu a prins pe nimeni, nici macar pe Basescu", a spus Antonescu.

El a sustinut ca PSD, prin "clientela", "demagogie", "hotie", "tradari", a fost partidul care l-a adus la putere pe Traian Basescu.

"Traian Basescu a fost adus la putere, inainte de toate, de lacomia, de clientela, de hotia, de demagogia PSD, a regimului Adrian Nastase. A regimului Iliescu-Nastase. Ponta, mai mititel, dar acolo", a spus Antonescu.

Sursa: jurnalul.ro

Foto: Intact Images

Romania gazduieste summit-ul Dunarii... Barroso saluta semnarea acordului privind frontiera Romaniei cu Republica Moldova...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x