Antena Căutare

VIDEO! Mircea Badea: "Opiniile lui Ponta au fost inepte si penibile"

Realizatorul emisiunii "In gura presei", Mircea Badea a vorbit despre discursul lui Victor Ponta pe care l-a calificat ca a avut opinii "inepte si penibile".

"Ceea ce mi se pare important este discursul lui Ponta, nu al lui Ungureanu. Savantul de renume galactic a vorbit 15 minute, iar Pontu 45. Opiniile lui Ponta au fost inepte si penibile [...] Eu simt asa ca parca isi bate joc cineva de mine pentru ca eu sunt cel mai important pentru ca mi se cere votul. Eu va sfatuiesc sa vedeti discursul mai bine ca sa intelegeti unele reactii", a comentat Mircea Badea.

Badea s-a aratat iritat de vestea ca avem un nou Guvern.

"Ce bine, exact asta imi si doream, un nou Guvern de la Basescu. Cand ma intreaba cineva, bai ce vrei tu de la Basescu nu zic bai un nou Guvern, zic bai eu vreau sa plece acasa! Asta vreau de la Basescu, sa plece acasa. Sa nu trebuiasca sa-l mai vad, sa nu trebuiasca sa-i mai spun presedintele Romaniei", a mai spus categoric Badea.

Victor Ponta: Nu trebuie sa ne dam in cap cu parii, trebuie sa trecem de epoca Traian Basescu

Dragnea: Discursul lui Ponta, o greseala care trebuie asumata, dar nu repetata



Foto: A1.ro

Dragnea: Discursul lui Ponta, o greseala care trebuie asumata, dar nu repetata... Sulfina Barbu preda stafeta Claudiei Boghicevici: Vezi programul noului minstru!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x