Antena Căutare

S-a „răsturnat carul” cu fete superbe! După ce veți vedea acest viral, veți începe să mergeți cu autobuzul!

Cum ar fi dacă te-ai afla într-un mijloc de transport în comun, înconjurat de fete superbe? Una mai frumoasă ca cealaltă, adevărate modele. Ei, bine, poate fi doar o fantezie, dar în Spania e realitate! Cel puțin asta demonstrează un viral care a pus pe jar internauții. 

Cum ar fi dacă te-ai afla într-un mijloc de transport în comun, înconjurat de fete superbe? Una mai frumoasă ca cealaltă, adevărate modele. Ei, bine, poate fi doar o fantezie, dar în Spania e realitate! Cel puțin asta demonstrează un viral care a pus pe jar internauții.

Protagoniste sunt, cel mai probabil, tinere absolvente care merg la banchet. În rochii scurte, mulate sau vaporoase, Evele par adevărate zeițe coborâte din Olimp! Dar fetele nu coboară de pe cel mai înalt munte al Greciei, ci direct dintr-un autobuz.

Cel mai probabil, un coleg le-a filmat, iar clipul a devenit viral! Toate tinerele din clip sunt frumoase, „ca scoase din cutie”, zâmbitoare.

Nu știm dacă va apărea și partea a doua a clipului, în care zeițele să se prezinte și să-și dea numerele de telefon, dar așteptăm!

Doliu în lumea mass-media. A murit Ernestina Herrera de Noble, creatoarea unuia dintre imperiile media ale Americii de S... Clipe de groază pentru chitaristul trupei Scorpions. Iubita lui, amenințată cu pistolul, în propria locunță, după ce un ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x