Antena Căutare

Serialul Makari e disponibil din 1 martie pe AntenaPLAY. Producția a câștigat deja publicul italian

Veste bună pentru iubitorii de adrenalină și suspans. Serialul Makari aduce misterul în casele telespectatorilor începând cu data de 1 martie, atunci când are loc marea premieră pe AntenaPLAY. Iată cum reușește un scriitor aspirant să ajungă în fața unor crime pline de intrigi.

makari serial Galerie
Serialul Makari are premiera la 1 martie, pe Antena Play | Captură Video

Makari – Sicilian Mysteries, ajuns la cel de-al doilea sezon, este un serial care combină cu succes misterul, comedia și drama. După ce a cucerit publicul italian, având o audiență comparabilă cu producția „Prietena mea genială”, Makari va putea fi urmărit în întregime pe AntenaPLAY, cu premiera la data de 1 martie.

Makari are premiera pe AntenaPLAY la data de 1 martie

Serialul plin de suspans care are ca punct central rezolvarea unor crime misterioase a avut premiera la începutul lunii februarie, continuând povestea de succes a sezonului 1 și bucurându-se de o audiență de până la 5,4 milioane de spectatori și o cotă de piață de 25,4%.

Seria de succes se bazează pe cele mai bine vândute cărți ale lui Gaetano Savatteri. Serialul se învârte în jurul lui Saverio Lamanna, care, după ce este concediat de la job-ul său din Roma, se întoarce la „rădăcinile” sale din Sicilia. Ajuns în locul său de suflet, din copilărie - Makari - personajul principal se gândește să devină scriitor.

Fără să bănuiască, în scurt timp, acesta se implică în rezolvarea unor crime locale, atras de misterul din jurul acestora. Noul „detectiv” își găsește astfel și inspirația pentru pasiunea sa, iar pe drumul său își face prieteni, își găsește dragostea și îi „adulmecă” pe criminalii care au pus pe jar comunitatea.

Trailer-ul serialului Makari poate fi vizionat AICI.

Noi ajutoare de la stat. CIne sunt românii care pot beneficia de 2000 de lei din partea Guvernului... Primul val de praf saharian din acest an a fost detectat în Europa. Când va ajunge în România și cum afectează sănătatea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x