Antena Căutare

Urma să își înmormânteze fratele, când a aflat că i-a murit soția. Femeia a murit pe drum către priveghi

O femeie din județul Suceava a murit în drum spre priveghiul cumnatului ei. Trupul ei neînsuflețit a fost găsit pe o stradă din localitate.

O femeie din județul Suceava a murit în drum spre priveghiul cumnatului ei. Trupul ei neînsuflețit a fost găsit pe o stradă din localitate.

Femeia, în vârstă de 59 de ani, din comuna Fundu Moldovei, judeţul Suceava, a murit în timp ce mergea spre priveghiul cumnatului ei și a fost găsită fără suflare pe o uliță.

Femeia a plecat duminică noapte spre priveghiul de înmormântare al cumnatului său, care locuia în apropierem și nu s-a mai întors acasă, iar soțul ei a crezut că aceasta a înnoptat acolo, motiv pentru care nu a căutat-o.

Ulterior, o nepoată a femeii care mergea pe stradă a avut un şoc, găsindu-şi mătușa fără suflare, întinsă pe drum, potrivit observator.tv.

Aceasta și-a anunțat rudele care au dus-o acasă iar apoi au anunțat UPU Câmpulung Moldovenesc care a constatat decesul.

Femeia suferea de boli cardiace, iar decesul cumnatului se pare că i-a cauzat o durere imensă. În acest caz urmează să fie stabilită cauza morții în urma necropsiei.

Noi detalii cutremurătoare în cazul tânărului din Târgu-Jiu, mort pe scaunul de la frizerie! Mesajul tulburător al soție... Scandalul diplomelor false se extinde! O facultate de top din București a „produs” zeci de specialiști falși: „În doi, t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x