Antena Căutare

Se dau 200 de lei pentru bucureștenii care vor să se testeze de coronavirus! Aceștia se vor putea înscrie în mod voluntar pe o platformă online pentru a se testa

Bucureștenii care vor să participe voluntar la testarea pentru coronavirus vor primi 200 de lei, potrivit unui proiect care va fi dezbătut luni de Consiliul General al Capitalei.

Se dau 200 de lei pentru bucureștenii care vor să se testeze de coronavirus! Aceștia se vor putea înscrie în mod voluntar pe o platformă online pentru a se testa Galerie
Se dau 200 de lei pentru bucureștenii care vor să se testeze de coronavirus!

Ce prevede acest proiect?

Primăria Capitalei va pune în următoarea ședință al Consiliului General un proiect prin care 11.000 de bucureșteni asimptomatici se vor putea înscrie în mod voluntar pe o platformă online pentru a se testa. Pentru asta Primăria Capitalei a alocat și un ajutor financiar în valoare de 200 de lei, iar testarea se va face atât în spitalele aflate îna dministrarea SSMB, cât și în alte unități medicale private.

Numărul infectărilor cu noul coronavirus a explodat în ultimele ore! Specialiștii se pregătesc pentru ce e mai rău, în următoarele zile: „Nu s-au respectat măsurile”

Vor bucureștenii să se testeze?

Marcel Vela și „secretul din spatele gecii de piele”! Ministrul, pregătit să înceapă o nouă modă: „Este ACEA geacă! Hulită de unii, iubită de alții. Ce face acum?”

Bucureștenii vor să se testeze! Deși se dorea testarea în masă, spitalele spun că din cauza lipsei unui număr important de teste, verificarea se va face doar dacă există simptome în cazul persoanelor care ajung la spital.

Numărul infectărilor cu noul coronavirus a explodat în ultimele ore! Specialiștii se pregătesc pentru ce e mai rău, în u... De ce decesele provocate de alte boli au fost raportate ca fiind provocate de coronavirus? Ministrul Sănătății, explică ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x