Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Chefi la cutite

5 GANG- Hocus Pocus. Trupa lui Selly a scos o piesa nouă! Câte vizualizări a strâns într-o singură zi

Trupa 5 GANG a lansat pe 15 decembrie o nouă piesă intitulată „Hocus Pocus”, care a reușit să strângă într-o singură zi 686.637 de vizionări pe youtube. Aceasta se află pe primul loc în trending.

Videoclip HOCUS POCUS

Cei cinci reprezintă idolii generației tinere, iar toate piesele ajung în primele locuri în trending. Cea mai ascultată piesă este „SOS” cu 30 de milioane de vizionări, urmată de „Mod Avion” cu 14 milioane.

Citește și: Selly a făcut accident. Bolidul de 70.000 de euro al artistului, avariat serios în urma impactului. Video

Pe 27 decembrie se lansează filmul „5 GANG: Un altfel de Crăciun”. Lungmetrajul este produs de Matei Dima, cunoscut drept Bromania, alături de Radu Alexandru şi Vali Dobrogeanu și urmăreşte povestea vloggerilor din perioada sărbătorilor de iarnă.

Citește și: Selly, prima reacție după accidentul în care și-a lovit mașina de 70.000 de euro: "A fost vina mea. Mă costă 5.000 de euro reparația"

„E o poveste pe care am scris-o vara asta cu Radu Alexandru şi Vali Dobrogeanu, iar acum o filmăm. E un proiect foarte serios şi foarte distractiv în acelaşi timp, cu o poveste cu mesaj pozitiv şi multe elemente care sunt sigur că vor plăcea publicului. Sunt foarte fericit că facem filmul acesta“, spune Matei Dima.

Recomandari