Antena Căutare

8 Martie, Ziua Femeii. Ce trebuie să faci astăzi, pentru a avea noroc tot anul. Ați păstrat mărțisorul primit pe 1 martie?

Pe data de 8 Martie, femeie este celebrată de la un capăt al altul al lumii, reprezentând o sărbătoare internaţională. De la mămici, la doamne şi domnişoare, toate femeile sunt răsfăţate astăzi cu flori, cadouri, felicitări şi tot felul de surprize inedite.

Pe data de 8 Martie, femeie este celebrată de la un capăt al altul al lumii. De la mămici, la doamne şi domnişoare, toate femeile sunt răsfăţate astăzi cu flori, cadouri, felicitări şi tot felul de surprize inedite.

Există câteva aspecte de care sărbătoritele zilei ar trebui să ţină cont, dacă îşi doresc să le meargă bine tot anul. Se spune că mărțișorul primit de 1 Martie trebuie purtat şi în perioada 1-9 martie, pentru a se lipi norocul de tine, 12 luni din 12.

Un alt obicei este „retezatul stupilor”. Stupii sunt scoşi afară, se curăţă fagurii şi se recoltează mierea. Din ea se prepară leacuri băbeşti şi tot cu ea se îndulceşte rachiul, apoi se ung stupii cu rachiu să se înmulţească roiul.

Fiind o sărbătoare relativ nouă, Ziua Femeii nu este legată de tradiţii şi obieciuri specifice. Însă, în această zi, femeia este în centrul atenţiei.

Sursa: timpul.md

Panică la metrou. Călătorii au avut de îndurat încă de dimineaţă un FUM GROS într-o garnitură de tren aflat în mişcare... Vine, vine primăvara de 8 Martie? Cum ne va surprinde vremea în cea mai frumoasă zi din Mărțișor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x