Antena Căutare

A fost CUTREMUR în România! Seismul s-a produs în urmă cu puțin timp!

Un cutremur cu magnitudinea 2,6 s-a produs, duminică seară, în zona seismică Vrancea, fiind al zecelea înregistrat de la debutul lunii mai. Cutremurul s-a produs la ora 20.11, în judeţul Vrancea.

Potrivit Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului, un cutremur cu magnitudinea 2,6 s-a produs, duminică seară, în judeţul Vrancea.

Cutrumurul s-a înregistrat la ora 20.11, la o adâncime de 134 de kilometri.

Acesta este cel de-al zecelea cutremur înregistrat în zona seismică Vrancea de la debutul lunii mai. Şase seisme s-au produs în judeţul Vrancea, celelalte patru fiind în judeţul Buzău.

Doar în 4 mai în judeţul Buzău s-au produs două cutremure cu magnitudinea 3, fiind cele mai mari înregistrate în această lună.

Cel mai puternic cutremur de la începutul acestui an s-a produs în 25 aprilie. Seismul a avut magnitudinea 4,6 şi s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: Covasna (12 kilometri), Întorsura Buzăului (25 de kilometri, Târgu Secuiesc (27 de kilometri), Nehoiu (35 de kilometri) şi Sfîntu Gheorghe (52 de kilometri).

În 26 aprilie, a avut loc un nou cutremur, cu magnitudinea 3,5, în judeţul Buzău.

Scandalul MONSTRU în apropierea mormântului lui Arsenie Boca. Martorii sunt DESCUMPĂNIȚI... Vremea se strică în toată țara! Urmează PLOI, VIJELII, GRINDINĂ. Când revine căldura...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x