Antena Căutare

UPDATE! La 13 ani, a furat 70.000 de lei ca sa cumpere o casa pentru el si fratii sai

De teama ca parintii lui vor ajunge in spatele gratiilor, iar el si fratii lui vor ramane pe strazi, un baiat de 13 ani a furat 70 de mii de lei dintr-o carmangerie cu care a vrut sa-si cumpere o casa. Este povestea incredibila a unui baiat din Cluj-Napoca

Patronii unei carmangerii din centrul Clujului au sunat disperati la numarul de urgenta 112 si au reclamat ca un copil le-a furat suma de 70.000 de lei. Politistii clujeni spun ca pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate vedea un copil care a intrat in biroul magazinului de carne.

Copilul de 13 ani a furat ca sa poata sa-si cumpere o casa pentru el si fratii lui, de teama faptului ca parintii lui vor merge la inchisoare.

Dupa ce a furat cei 70.000 de lei, Marcu a mers in satul Rascruci, la 30 de kilometri de Cluj si a platit un avans de 2.000 de lei pentru a cumpara o casa.

In momentul descinderii, politistii l-au prins si pe tatal copilului care avea emis un mandat de executare a unei pedepse de doi ani de inchisoare pentru furt.

Desi a fost prins in flagrant, Marcu a scapat de urmarirea penala deoarece nu a implinit 14 ani si nu poate raspunde in fata legii.

Doi batrani surdomuti au ramas fara casa in urma unui incendiu. Vecinii au reusit sa-i salveze... Zapada aduce noi pericole - turturii de gheata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x