Antena Căutare

Seism 2018. Cutremur de 7,5 grade în România! "Au fost alertate toate unităţile subordonate ale IGSU”

Un exerciţiu naţional intitulat "Seism 2018" a început, sâmbătă, la ora 9.00, scenariul acestuia presupunând că s-a produs un cutremur cu magnitudinea de 7,5 grade pe scara Richter, anunţă Ministerul Afacerilor Interne (MAI). Exerciţiul vizează punerea în aplicare a Concepţiei naţionale de răspuns post-seism

Un exerciţiu naţional intitulat "Seism 2018" a început, sâmbătă, la ora 9.00, scenariul acestuia presupunând că s-a produs un cutremur cu magnitudinea de 7,5 grade pe scara Richter, anunţă Ministerul Afacerilor Interne (MAI). Exerciţiul vizează punerea în aplicare a Concepţiei naţionale de răspuns post-seism.

Potrivit MAI, începând cu ora 9.00 s-a declanşat exerciţiul naţional "Seism 2018" care constă în punerea în aplicarea a Concepţiei naţionale de răspuns post-seism.

Conform scenariului, a avut loc un cutremur de 7,5 grade pe scara Richter, care poate fi urmat de mai multe replici.

"Au fost alertate toate unităţile subordonate ale IGSU, iar mai multe echipaje de pompieri din ţară se deplasează spre Capitală. La Ciolpani a fost activat Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei", arată MAI.

Oficial. Copiii cu vârste între 10 și 17 ani vor primi până la 990 de lei!... Lovitura anului pentru MII DE ELEVI din școlile românești! Vor avea INTERZIS! Veste catastrofală și pentru profesori!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x